Android 7.0 komt naar deze Samsung telefoons

Auteur: , 4 Reacties
Het is het wachten waard

Het is het wachten waard

Inmiddels kun je Android 7.0 Nougat al een tijdje downloaden voor de Samsung S7 en Samsung S6. Voor anderen telefoons van Samsung was er lang onduidelijkheid of deze een update voor Android 7.0 Nougat zouden krijgen.

Gelukkig krijgen eigenaars van een Samsung Galaxy A3 (2016), A5 (2016) en A7 (2016) telefoon een update naar de nieuwste versie van Android.

Het besturingssysteem wordt momenteel uitvoerig getest en wordt waarschijnlijk beschikbaar in mei.

De lancering van Android 7.0 voor de Galaxy A3 uit 2016 zou eerst op 24 april zijn, maar is dus vertraagd naar 1 mei.

Alle drie de smartphones worden op verschillende momenten geupdate. Zo krijgt de Galaxy A5 uit 2016 de update naar Android 7.0 pas rond 22 mei, tegelijkertijd met de Galaxu A7 uit 2016.

Het kan ook nog zijn dat het iets langer duurt voordat de update voor jou beschikbaar is, omdat providers soms de update moeten goedkeuren voordat hij uitkomt.

Maar als er verder geen problemen aan het licht komen, kun je de update naar Android 7.0 dus binnenkort verwachten.4 reacties

>Inmiddels kun je Android 7.0 Nougat al een tijdje downloaden voor de Samsung S7 en Samsung S6.
Hier een S6Edge 32GB. Nog geen updatemogelijkheid bij mij naar 7.0
@toyotafortuner: Kan zijn dat het wat langer duurt voor de S6 Ege maar wees geduldig :) Je kunt jouw S6 edge wel op eigen risico installeren. Zie daarvoor de link in het artikel over het updaten van de S6.
@toyotafortuner: Zelfde toestel hier, heb hem al wel een tijdje.
Ik heb hetzelfde als @toyotafortuner: voor de S6Edge 32GB is nog geen 7.0 update beschikbaar. Nou had ik laatst ergens gelezen dat Vodafone NL al wel zo ver was, maar de andere toestellen (die non-branded zijn) nog niet. Dus wellicht dat @meatmuppet bij Vodafone zit, ik wacht dan maar rustig af.

Valt me overigens wel op dat het toestel niet dagelijks zelf naar de update zoekt, dus dat doe ik zelf dan maar :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).