Android Nougat op Galaxy S7 weer een stapje dichterbij

'Android Nougat komt over een maand uit'
De laatste versie van Android is tot op heden nog niet beschikbaar op de Galaxy S7 van Samsung. Wellicht komt daar spoedig verandering in.

Bronnen uit China laten namelijk weten dat de laatste beta-versie van Android 7 het licht geeft gezien. Samsung heeft al enkele weken een betaprogramma lopen. Geïnteresseerden kunnen een proefversie draaien van Android Nougat op de Galaxy S7.

We zijn inmiddels bij versie nummer vijf en volgens de bronnen komt er hierna geen nieuwe meer. Samsung gaat alle feedback bundelen en kijken of er nog aanpassingen moeten worden doorgevoerd. Vervolgens wordt het mobiele besturingssysteem van Google geoptimaliseerd en uitgebracht.

Hoelang het gaat duren voordat Samsung Android 7.1 publiekelijk uitbrengt is moeilijk te zeggen. Android Nougat kwam in augustus uit. De Nexus-apparaten van Google konden als eerste aan de slag met de nieuwe versie van het mobiel besturingssysteem. (via SamMobile)

Nog geen reacties

  1. Bezopen eigenlijk. 7.0 is al sinds augustus uit. Andere grote spelers hebben hun Flagship al ge-update maar Samsung blijft weer achter hoor.

    In 2017 wordt het eens tijd dag Samsung zijn telefoons ook softwarematig serieus gaat nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *