Android Oreo beschikt over exclusieve WhatsApp feature

Auteur: , Geen reacties
WhatsApp

Voor de intensieve WhatsApp gebruiker is Android Oreo bijna een must.

Enkele weken geleden deed Google eindelijk haar nieuwste mobiele softwareversie uit de doeken. Android Oreo moet het besturingssysteem vooral meer stabiliteit geven. Desalniettemin zijn er ook genoeg kleine features die voor sommige gebruikers erg handig kunnen zijn. De nieuwe versie van WhatsApp beschikt zelfs al over een exclusieve Oreo-feature.

Videobellen via WhatsApp is inmiddels al een tijdje mogelijk. Heel erg gebruiksvriendelijk is de functie op dit moment echter niet, aangezien je tijdens een videogesprek vrij weinig anders kunt uitvoeren op je smartphone. Dankzij de WhatsApp picture-in-picture modus is dit voor Android Oreo-gebruikers verleden tijd.

In de nieuwste versie van de chat-app is het namelijk mogelijk om het beeld van je videogesprek te verkleinen, waardoor je genoeg ruimte over hebt om andere applicaties te openen. Handig wanneer je bijvoorbeeld snel iets wil opzoeken tijdens een belletje.

Op dit moment hebben alleen mensen met een Google Pixel of Nexus-smartphone het voorrecht om aan de slag te kunnen gaan met deze toffe nieuwe functie. Wees echter niet getreurd, want de superhippe WhatsApp Status modus is wel voor iedere Android-smartphone beschikbaar in de nieuwe stabiele versie van de chat-app.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).