‘Android P krijgt iPhone X-achtige feature’

Android P
Goed afgekeken?

Met Android P kijkt Google vooruit. De nieuwste versie van Google’s mobiele besturingssysteem gaat anticiperen op smartphones zonder randen, of die een iPhone X’s achtige constructie hebben in de vorm van een inkeping.

Ook stapt deze nieuwe versie van Android af van de traditionele knoppen, zo laat een nieuwe screenshot zien. Android kent normaal gesproken drie knoppen. Terug, thuis en een knop voor multitasken. In Android P komt er enkel een terug-knop en een strip die sterk doet denken aan de iPhone X.

Op dit moment is nog niet bekend wat de functionaliteit van deze strip is. De screenshot maakt niet duidelijk wat we kunnen verwachten van deze vernieuwing binnen Android. Over een niet al te lange tijd weten we meer. Op Google’s I/O conferentie in mei zal er meer informatie over Android P worden bekendgemaakt. De release is vermoedelijk in het najaar van 2018. (via 9to5Google)

Nog geen reacties

  1. “Op dit moment is nog niet bekend wat de functionaliteit van deze strip is. De screenshot maakt niet duidelijk wat we kunnen verwachten van deze vernieuwing binnen Android.”

    Maar blijkbaar weet je wel genoeg om dit te bestempelen van een “iPhone X kopie feature”?

    En blijkbaar vergeet je dat deze functie op de iPhone X weer een kopie van android is… erg kortzichtig clickbait materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *