Android-versie UPC Horizon TV App uitgesteld tot 2014

UPC Horizon TV app voor Android
Klanten van UPC met Horizon TV die hoopten dat deze herfst eindelijk de lang beloofde Android app zou komen moeten we teleurstellen. UPC spreekt nu over een lancering in 2014.

Horizon TV is al tijden beschikbaar voor mensen met een iPod, iPhone of iPad zodat ze onder andere live tv kunnen kijken, de programmagids kunnen checken en nog veel meer. Ook kunnen klanten hun laptop of pc gebruiken, maar een app voor Android ontwikkelen is blijkbaar lastig voor UPC.

Horizon TV is te gebruiken via uw laptop of pc, uw iPod, iPad en iPhone. Helaas is er nog geen app beschikbaar voor gebruikers van Android. UPC is wel bezig met de ontwikkeling van een Android-app en verwacht de app in 2014 beschikbaar te stellen. Tot die tijd kunt u van online televisie genieten door uw pc of laptop in te zetten.

Zoals je ziet durft UPC het niet aan om een globale indicatie te geven wanneer in 2014 deze app verwacht wordt. In het slechtste geval moeten klanten nog ruim een jaar geduld hebben, maar het is te hopen dat ze het begin 2014 weten te regelen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *