Angry Birds-maker brengt verschrikkelijk irritant spelletje uit

Auteur: , Geen reacties
Angry Birds-maker brengt verschrikkelijk irritant spelletje uit

Zeg, kan het nou eens afgelopen zijn met al die onspeelbare 8-bit games die willen meeliften op het succes van Flappy Bird?

Het Finse Rovio, de gamestudio achter het welbekende Angry Birds, heeft het mobiele spel Retry wereldwijd uitgebracht. Retry is een vliegspel waar je in een klein propellervliegtuig door een 2D-wereld dient te loodsen, terwijl je muntjes verzamelt en obstakels (bergen en omgekeerde bergen) moet zien te vermijden. Je kunt per level drie sterren halen, net als in Angry Birds, en wanneer je iets raakt begin je meteen weer overnieuw. Wat de speltitel meteen verklaart.

Angry Birds-maker brengt verschrikkelijk irritant spelletje uit

Je hoeft alleen maar op je scherm te drukken om te accelereren, maar wanneer je dit te lang doet kom je in een looping terecht, wat de speelbaarheid niet ten goede komt. Dit spelelement maakt het vooral lastig om op de aangegeven checkpoints te landen, wat nodig is om de levels uit te kunnen spelen. Maar hé, sinds het megasucces van Flappy Bird, dat in zijn hoogtijdagen 50 mille per dag opbracht, doen spel-ontwikkelaars er alles aan om guitige 8-bit-achtige games zo moeilijk mogelijk te maken.

Retry is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

Check ook: Top 25 iPhone apps aller tijdenEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).