Angry Birds Movie 2 officieel: dit weten we tot nu toe

Auteur: , 1 Reactie

Een nieuwe kaskraker in de maak?

Hoewel de hype rondom Angry Birds al enkele jaren ons achter lijkt te liggen, heeft ontwikkelaar Rovio nog voldoende vertrouwen in de franchise. Hoewel de meeste nieuwe spellen of uitbreidingen van de boze vogels geruisloos de app stores binnenkomen, ligt dat bij de Angry Birds films iets anders.

Vandaag maakte Columbia Pictures namelijk met grote trots bekend dat er een tweede Angry Birds movie aankomt. Niet gek wanneer je weet dat er met het eerste deel van vorig jaar meer dan 300 miljoen euro heeft opgeleverd. De film wordt geregisseerd door Thurop van Orman en co-regissuer John Rice, die ook medeverantwoordelijk was voor deel 1 en de korte Angry Birds video’s.

Het vertrouwde Angry Birds-concept blijft grotendeels hetzelfde: een groep vogels die niet kunnen vliegen die het opnemen tegen een stel kwaadaardige stelende groene varkens. In het nieuwe deel moet het er nog een stukje heftiger aan toegaan dan we gewend zijn, als we Columbia Pictures moeten geloven.

De nieuwe Angry Birds Movie 2 moet vanaf 20 september 2019 in de bios te zien zijn. Op de releasedatum vieren de kwade vogels eveneens hun 10-jarig jubileum. We zijn benieuwd of er over 2 jaar nog steeds zoveel interesse is voor de Angry Birds.1 reactie

Leuk! Deel 1 is zeer vermakelijk voor jong en oud

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).