Angry Birds Transformers aangekondigd met heuse trailer

Angrybirds Transformers
Dat er een mash-up tussen Angry Birds en Transformers zou komen, werd afgelopen maand al bekend gemaakt. Maar gamefans kunnen nu al een sneak peek van de game krijgen.

De Amerikaanse speelgoedfabrikant Hasbro is de samenwerking aangegaan met de Finse spelontwikkelaar Rovio en dankzij deze twee bedrijven kunnen Transformers en Angry Birds- fans nu genieten van het beste uit de twee werelden.

Volgens de Chief Marketing Officer van Rovio, Blanca Juti, zal de game vooral populair zijn onder de jaren ‘80-generatie. Zij zijn natuurlijk opgegroeid in het Transformers-tijdperk en zullen allicht een aantal herkenbare characters tegenkomen in de trailer.

Daarnaast laat de trailer zien dat de Telepod een belangrijke rol gaat spelen in deze game. Door middel van deze accessoire kunnen gamers met hun favoriete personage spelen. In september verschijnt de game-accessoire op de markt.

Het is nog niet bekend wanneer Angry Birds Transformers te downloaden is. Rovio heeft een speciale website voor de game gelanceerd en zal deze later aanvullen met meer informatie over de releasedatum.

[gv data=”ExD-ZX-Z_Ds”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *