Angstaanjagende app levert 13 miljoen op binnen een dag

Angstaanjagende app levert 13 miljoen op binnen een dag
Wow!

Kom met een goed idee en investeerders staan soms rijendik voor de deur. Dat was het geval bij Yarn, een app van Mammoth Media. Het bedrijf wist nu in een nieuwe investeringsronde maar liefst 13 miljoen dollar op te halen.

Mammoth Media maakt apps die een fictie vertelt aan de hand van tekstberichten. Het verhaal kan grappig of bijvoorbeeld juist angstaanjagend zijn. De lezer swiped door het verhaal, net als bij een echt tekstberichtje. Langzaam maar zeker komt de lezer, in het geval van een horror, tot steeds gruwelijke ontdekkingen. Door het slimme format wordt je als lezer het verhaal ingezogen.

Met de investeringsronde kondigde Mammoth Media een nieuwe app aan, genaamd Hack’d. Deze horror-serie zal bestaan uit vijf afleveringen, dat verder gaat waar Yarn stopt. Wederom zijn er tekstberichten in het spel, maar wordt er ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld Instagram. Het maakt het verhaal nog intenser voor de lezer. Gezien het enorme bedrag dat is opgehaald, geloven veel investeerders in deze app. Mammoth Media verdient geld aan de gebruikers, want ze moeten betalen om nieuwe verhalen te ontgrendelen. (via Variety)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *