Anonymous legt uit hoe jij IS kunt hacken

Help nu Anonymous
De lui van Anonymous maken er werk van om IS/ISIS/ISIL/Daesh terug naar het stenentijdperk te hacken en jij kunt nu ook meedoen.

De filmpjes met verklaringen van Anonymous die op internet circuleren zullen de terroristen van IS nou niet echt beangstigd hebben. Het is leuk dreigen in animatiefilmpjes, maar animatiefilmpjes ontploffen niet. Gelukkig voegen de hackers wel de daad bij het woord en hebben ze al behoorlijk wat accounts en sites die terreurplegers ronselen platgelegd. En nu gaan ze ‘viraal’, je kunt ook meedoen aan de strijd.

Je moet er wel een klein beetje je best voor doen, maar eigenlijk is de handleiding ook goed genoeg voor n00bs. Als je een Mac hebt, heb je al een voorsprong. Dan heb je namelijk al Python tot je beschikking om achter IS aan te gaan. Heb je een Windowsbak staan, dan moet je eerst Python nog even installeren. Heb je een ander besturingssysteem? Dan heb je waarschijnlijk de hele uitleg niet eens nodig omdat je al lang code junkie bent.

Via de terminal kun je nu op zoek naar exploderende eikels en als je iets interessants weet te vinden dan kun je het post op ghostbin. Daarna zoeken de gevorderde hackers het verder uit. Het is dus een soort van SETI@Home maar dan voor terroristen.

Het lijkt een kwestie van tijd totdat er volledig geautomatiseerde app komt die je gewoon kunt installeren om je vrije processortijd te doneren aan de jacht. Dus code junkie, waar wacht je op? Aan de slag.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *