Anonymous opent de aanval op ‘racistische’ Donald Trump

Donald Trump heeft het aan de stok met Anonymous
Hackersformatie Anonymous heeft de oorlog verklaard aan Donald Trump, de controversiƫle presidentskandidaat voor de Republikeinen.

Trump zorgde de afgelopen maanden al vaker voor opschudding, maar deze week ging hij voor veel mensen pas echt over de schreef. Hij verklaarde namelijk dat hij wil voorkomen dat moslims naar de Verenigde Staten afreizen, zolang de situatie rondom IS niet onder controle is.

Anonymous verklaarde vrijdag daarom dat het een statement wil maken tegen racisme en rassenhaat en opende de aanval op Trump-projecten. Zo werd vandaag allereerst de website van de Trump Towers in New York City onder vuur genomen.

In onderstaande video wordt de presidentskandidaat gewaarschuwd zijn standpunten nog eens te overdenken, dus het zou ons niet verbazen als er in de komende uren meer websites van Trump aangevallen worden.

[gv data=”eSnOwUE5Fro”][/gv]

3 reacties

  1. Ik snap niet dat mensen deze kerel aandacht geven. Je zou deze kerel gewoon in een koeienstal neer moeten zetten, hij merkt het verschil toch niet tov. de mensen waar hij normaal tegenaan blaat.

  2. Al langer gedacht dat anonymous een trekpopje van de heersende macht was. Alles uit de kast om de Amerikaanse Pim een kopje kleiner te maken. Misschien loopt het wel het zelfde af. De paniek is al groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *