Anonymous sloopt 5.500 Twitter-accounts van IS-strijders

Anonymous sloopt ruim 5.500 Twitter-accounts van IS-strijders
Het waren dus geen loze woorden van hackerscollectief Anonymous.

Na de aanslagen in Parijs verklaarde Anonymous begin deze week de oorlog aan terroristenbolwerk ISIS. “Het is oorlog, dus verwacht massale cyberaanvallen”, aldus de V for Vendetta-maskers. Welnu, ze hebben de daad bij het woord gevoegd en pakken lekker door. Onder de noemer #OpParis hebben ze al meer dan 5.500 Twitter-acounts in handen van Islamitische Staat-lieden neergehaald.

Ook zeggen ze ruim 100 VPN’s waarmee de terroristen online gingen neergehaald te hebben. Klinkt als een kleine slag, maar vergeet niet dat ISIS volop gebruik maakt van sociale media om hun propaganda te verspreiden en te rekruteren. IS raadt strijders inmiddels aan om hun uitingen te verplaatsen naar Telegram.

Anonymous sloopt ruim 5.500 Twitter-accounts van IS-strijders

Updates van Anonymous’ strijd tegen het IS-gespuis zijn HIER te volgen.

Nog geen reacties

  1. LOL telegram. Telegram is 100% gefinancierd met geld van de oliegargische vrindjes van Putin en in de handen van de enge libertarier Durov die tijdens de Oekraïne oorlog geen enkel probleem had met het 1:1 doorspelen van berichten van Vkontakte.

  2. olichargisch* Heeft niets met olie te maken iig 😉

    En on topic:

    Goed bezig die Anonymous. Zou nog mooier zijn als de USA zou stoppen IS te financieren..

  3. Blijf dat toch opmerkelijk vinden, je bent een terroristische organisatie en voor de volle 100% tegen het “westen” maar gebruikt wel al hun technologieën. Beetje naïef is het allemaal wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *