Antiek Nintendo-spel blijkt bijna 100.000 dollar waard [updated]

Stadium Events behoorlijk populair: bod van 99.600 dollar
Stadium Events moet een wel heel bijzonder spelletje zijn, want de NES-game uit 1987 blijkt voor sommigen bijna 100.000 dollar waard.

De game kwam in 1987 uit en was gewoon verkrijgbaar in de winkels, maar van deze specifieke versie zouden er maar tien bestaan. Dat komt door het logo van Bandai, dat snel van de verpakking verdween, nadat Nintendo de rechten van het spel kocht. Wij zouden er niet warm of koud van worden, maar er is blijkbaar een markt voor, gezien de interesse op eBay.

Daar wordt de game namelijk aangeboden door ‘menaceone’, die de echtheid van zijn exemplaar naar eigen zeggen heeft laten controleren door experts. Het spel zit nog in de originele verpakking en is zelfs nog geseald, dus nieuwer dan dit ga je Stadium Events nooit meer vinden.

Bieden kon vanaf 5.000 dollar, maar inmiddels staat de teller op 99.600 dollar. Je zult er dus een lening voor moeten afsluiten, maar dan heb je ook wat, toch?

Update: Stadium Events is en blijft een duur spelletje, maar 99.600 dollar is het in de ogen van eBay niet waard. De veilingsite heeft een aantal onzinbiedingen verwijderd, waardoor je nu voor ‘slechts’ $32,352.00 de nieuwe eigenaar van deze NES-game kunt zijn. Bieden kan nog altijd hier.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *