Apex Legends seizoen 3 bevat gigantische verrassing

Verrassing!
Er komt een gigantische verrassing naar Apex Legends.

Na de uitzonderlijk explosieve launch van Respawn Entertainment’s Apex Legends bleek dat de game niet de aandacht kon vasthouden van veel battle royale-fans. Hoewel ik de update-cyclus van de game ontzettend kon waarderen bleek dat voor het gros van de spelers niet het geval; de ontwikkelaar moest zelfs een hoop kritiek voortduren vanwege twijfelachtige geldtrekkerij. De aankomende release van het derde competitieve seizoen van Apex moet de weggelopen speler weer verleiden om terug te komen.

De aanloop naar seizoen 3 begon al iets eerder, toen bekend werd dat er een nieuwe Legend én een nieuw wapen naar de game zouden komen. Respawn bewaarde daarentegen het grootste nieuws tot het laatste moment: een gloednieuwe map!

Waar Fortnite, verreweg de populairste battle royale op de markt, de map constant in specifieke gebieden aanpast, gaat Respawn voor goud en gooit de hele game om. Waar shooter fanaten in eerste instantie alleen in King’s Canyon konden vechten (waar ook wat inhoudelijke veranderingen werden doorgevoerd) mogen spelers nu de gloednieuwe arena van World’s Edge op Planet Talos onveilig maken.

Wat we precies mogen verwachten van de map is niet helemaal duidelijk, want de bovenstaande trailer is volledig geanimeerd. Wel zien we daar verschillende omgevingen in tegenstelling tot de vele woestijn-achtige omgevingen van King’s Canyon. Op de nieuwe map zijn sneeuw, lava en jungle allemaal van de partij. Er lijkt zelfs een grote rijdende trein door de map te rijden, wat voor geweldige gameplay-situaties kan zorgen.

De gigantische update komt op 1 oktober uit, en dan kunnen Apex-fans ook direct aan de slag met de nieuwe Battle Pass, Legend Crypto en eventueel het nieuwe energiewapen.

Lees ook: Apex Legends martelt cheaters op heerlijke wijze

Foto @Respawn Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *