Apex Legends spelers zijn accounts en hun geld kwijt.

apex-legends-storing
Respawn: ‘koop of craft niks!’. Internet ontploft door teleurgestelde en bezorgde spelers.

Eerder vandaag heeft Apex Legends een update doorgevoerd. Sindsdien komen er klachten van spelers over de hele wereld dat zij ‘alles kwijt zijn’. Dit betreft het gespaarde geld, maar ook de progressie die in het spel gemaakt is. Veel gebruikers dachten aanvankelijk aan een late 1-april grap. Inmiddels heeft ontwikkelaar Respawn de problemen bevestigd.

In een Tweet geven zij aan dat zij hard aan een oplossing werken en dat zij nog niet weten hoelang dit gaat duren. Wel raden zij iedereen aan om niets te kopen en niets te craften totdat de problemen verholpen zijn. Inmiddels geven zij, terwijl ik dit artikel schrijf, aan dat de servers down zijn in verband met onderhoud.

Het internet ontploft inmiddels. Niet alleen op Twitter, maar ook op Reddit zijn veel bezorgde spelers te vinden die dreigen op te stappen als zij niet op het oude level verder kunnen. Op dit moment gaan we er echter vanuit dat men gevonden heeft wat er aan de hand is en dat dit met de server-upgrade verholpen zal worden. De eerdere fix loste immers ook veel problemen op.

Tot die tijd kunnen we de echte Apex-fanaten natuurlijk niet alleen laten, dus delen we nog een keer ons overzicht met meest gedownloade films en Netflix-overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *