Apex Legends: vertrek tijdens een potje en krijg straf

Auteur: , Geen reacties
Apex Legends: vertrek tijdens een potje en krijg straf

Een strenge maatregel om de kwaliteit van een game te versterken.

In Apex Legends draait het om teamwork. Jij en je squad zullen het immers tot het einde moeten volhouden in deze Battle Royale-game. Aangezien teamwork essentieel is, kan het niet zo zijn dat je teamgenoot plots vertrekt. Dat maakt je squad minder sterk en de kans is een stuk kleiner dat je het einde van het potje gaat halen.

Respawn kondigde eerder dit jaar al aan spelers te gaan straffen die zomaar vertrekken. Het idee werd al sinds de lancering van Apex Legends geopperd door de community. We zitten inmiddels in juni en de makers hebben de penalty stilletjes geïmplementeerd, aldus Gamespot.

Het is geen streng systeem. Bij de eerste twee keer een potje vroegtijdig verlaten zijn er geen consequenties. Pas bij de derde keer komt het systeem in werking. De straf is dat je vijf minuten geen potje kunt joinen. Wie voor de vierde keer op rij een potje vroegtijdig verlaat, kan 10 minuten geen game joinen. Hopelijk zal dit de de kwaliteit van Apex Legends verbeteren. We gaan het zien!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).