Apostle: exclusieve Netflix horrorfilm is niet mals

Apostle Netflix horrorfilm
Bekijk het bloeddorstige trailertje hier.

Je kunt zeggen wat je wil over Netflix, maar het is onmogelijk om te beweren dat ze flink wat eigen content aan het maken zijn. Eerder deze maand hebben we bijvoorbeeld al geschreven over de nieuwe Spaanse series die binnenkort te zien zijn, en nog iets langer geleden over de bizarre (en dure) thrillerserie met Jonah Hill en Emma Stone.

Ben je niet zo van de series of heb je er al genoeg op je lijstje staan, dan scheelt het dat Netflix ook heel wat eigen films voor je in de aanbieding heeft. Een nieuwe titel in dit lijstje is Apostle. Deze horrorfilm is niet per definitie angstaanjagend, maar man wat zal dit ongemakkelijk kijken zijn.

De setting van de films is een afgelegen, wat triest uitziend eiland. De bewoners die er leven behoren tot een sekte, een duistere cult die extreem ver gaat voor haar absurde geloofsovertuiging. Het is aan Thomas Richardson de taak om zijn zusje uit die nare sekte te halen. Zoals te verwachten valt gaat dat natuurlijk niet van een leien dakje.

De sekteleider (Michael Sheen) merkt dat er iemand binnen is geslopen en start een ware klopjacht. In de trailer zien we dat er op bloedvergieten absoluut niet bespaard wordt. Bekijk hieronder de trailer op eigen risico.

[gv data=”J1JdWOqc9Q8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *