App-maker bouwt Ford Transit om tot mobiele werkplek

Auteur: , 5 Reacties
Ford Transit Mobile Office

Volgens de Australische David McKinney zijn de werkplekken van tegenwoordig maar saai, daar besloot hij iets aan te doen.

De Australische app-ontwikkelaar bouwde namelijk zijn Ford Transit om tot een mobiele werkplek. Daar beschikt hij niet alleen een bureau, maar ook over elektriciteit én WiFi. Zo kan hij overal ter wereld aan de slag en werkt hij regelmatig met uitzicht op avontuurlijke plekken of de oceaan. Ideaal voor creatieve mensen zoals hij.

Of McKinney in zijn Ford daadwerkelijk meer werk gedaan krijgt, is natuurlijk de vraag, maar hij ziet zeker toekomst in zijn creatie. “Als ik om me heen kijk zie ik zoveel dingen die beter gemaakt kunnen worden. Dit is mijn visie op het kantoor van de toekomst”, schrijft hij op zijn weblog.

 App-maker bouwt Ford Transit om tot mobiele werkplek5 reacties

Hahaha ik heb 15 jaar geleden stage gelopen bij een bedrijf dat studiowagens maakt. Dit is echt niet nieuw ;) maar leuk ontdekt hoor David McKinney zo met wifi en elektriciteit enzo.
wel lekker dat er geen ramen in zitten
@hillegaar: dan ga je toch alleen maar naar buiten zitten kijken, is helemaal niet productief. Ben wel benieuwd hoe hij de klimaatbeheersing geregeld heeft, ’s zomers is het vrij warm in het ding (maar dan kunnen de deuren open) en ’s winters kan een kacheltje geen kwaad…
@potver7: wie weet bedoelde hij het helemaal niet sarcastisch xD
Das toch de definitie van een bedrijfswagen, mobiele werkplek

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).