Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds of toch deze earbuds?

Auteur: , Geen reacties
Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds of toch deze earbuds?

De keuze is reuze op dit moment.

Het wereldje van draadloze earbuds blijft maar groeien. Je hebt natuurlijk de usual suspects in vorm van Apple AirPods en de Samsung Galaxy Buds, maar vergeet ook zeker niet de Huawei Freebuds en de OnePlus Bullet Wireless. Aan dat groepje is nu een nieuwe kandidaat toegevoegd. Dit is de Sony WF-1000XM3.

De Japanse techgigant heeft in tegenstelling tot de andere merken niet voor een bepaald sexy productnaam gekozen. Dat mag de pret echter niet drukken. Ook dit zijn high-end earbuds die ook met een high-end prijskaartje komen.

De WF-1000XM3 komt met noise cancellation, persoonlijk instelbare instellingen en de mogelijkheid om omgevingsgeluid juist meer of minder door te laten komen. Op basis van vingerbewegingen kunnen de earbuds gebruikt worden. Met je vinger over de earbud wrijven brengt bijvoorbeeld de volume naar beneden en zo zijn er nog een paar specifieke bewegingen.

De earbuds gaan zes uur mee op een volle acculading. Met noise cancelling uitgeschakeld gaan de draadloze oortjes zelfs acht uur mee. 10 minuten opladen resulteert in ongeveer 90 minuten luisterplezier. Sony levert de WF-1000XM3 met een oplaadcase. De oortjes zijn ideaal voor je dagelijkse rit naar school of werk. In de sportschool kun je ze beter niet gebruiken. Aangezien de oortjes niet tegen water kunnen kan zweet ervoor zorgen dat de WF-1000XM3 stuk gaat.

De Sony WF-1000XM3 komt in augustus op de markt. De draadloze oortjes gaan 250 euro kosten.

Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds of toch deze earbuds?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).