‘Apple begonnen met massaproductie iPhone 6s’

Auteur: , Geen reacties
Denk maar eens anders, ja

Daar zit uiteraard een reden achter.

Apple produceert iPhones voornamelijk in China en Taiwan. Naast deze twee landen, heeft het techbedrijf tevens een productiefaciliteit in India. Dit doet Apple niet zozeer omdat India een goedkoop arbeidersland is, maar omdat het land zeer strenge importtarieven kent. iPhones uit China naar India importeren is totaal niet aantrekkelijk en het is aanzienlijk goedkoper om in India de toestellen te produceren.

Het ging hier voornamelijk om de goedkopere iPhone SE, maar een recent bericht stelt dat Apple ook de iPhone 6S in massa gaat produceren in India. De productie zal plaatsvinden in dezelfde fabriek als waar voorheen de iPhone SE werd geproduceerd. Zo kan Apple ook voor de 6S en 6S Plus torenhoge importtarieven vermijden. De geproduceerde 6S’en zijn niet voor export bedoeld, maar zullen lokaal worden verkocht.

De iPhone 6S werd in 2015 gepresenteerd. Qua specificaties kan de smartphone nog goed mee met de huidige markt en Apple verkoopt het toestel dan ook nog steeds. Voor de iPhone SE staat een opvolger op de planning, al is het koffiedik kijken wanneer Apple nu exact de nieuwe generatie gaat aankondigen. (via The Economic Times)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).