Apple bevestigt Apple Stores in Den Haag en Haarlem

Auteur: , 4 Reacties
Apple bevestigd Apple Stores in Den Haag en Haarlem

De geruchten kloppen. Zowel de Hofstad als Haarlem krijgen binnenkort een officiële Apple Store.

Het worden de tweede en derde Apple-winkel -retailers niet meegerekend- in Nederland, want Amsterdam had een paar jaar geleden de primeur (kennen we de sektarische taferelen nog?) en is daarnaast nog steeds de grootste ter wereld. Apple heeft nu op haar site een aantal vacatures geplaatst waarbij duidelijk wordt verwezen naar de twee plaatsen onder het kopje ‘Nieuwe winkels, nieuwe kansen’. Ook het filmpje met uitleg over het Store-concept is Nederlands ondertiteld.

De selectie van personeel zou deze maand moeten plaatsvinden. Ze zoeken onder meer een Market Leader, Store Leader en een manager. Bekijk de vacatures HIER.

De vestiging in Den Haag gaat naar verluidt in december open.

Foto-cc: Ivette Quiñónez4 reacties

Voor mij als geboren en getogen Rotterdammer én liefhebber van Apple producten doet dit zeer. Dat onze hoofdstad Amsterdam als eerste aan de beurt was, daar kon ik nog mee leven, maar dat de tweede Apple store niet in Rotterdam komt, valt lastig te verteren;)
@dennis: Genoeg iStore achtige winkels in Rotterdam toch?
R’dam komt echt nog wel ;)
De store in Den Haag komt in de Haagse passage toch? Daar zat eerst Selexyz. Wel zeer typerend dat een boekhandel plaats heeft moeten maken voor een Macstore…
Oh, en die Store in Haarlem komt op Grote Houtstraat 99, zo liet het Haarlems Dagblad destijds al weten: http://www.haarlemsdagblad.nl/regionaal/haarlemeo/article20923093.ece/Apple-Store-naar-het-centrum-van-Haarlem

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).