Apple blundert weer: HomePod laat vlekken achter op hout

Auteur: , 4 Reacties
HomePod maakt vlekken

Het is weer eens zover: we hebben wéér een Apple-product met problemen.

Het lijkt wel of elke gadget tegenwoordig minimaal één behoorlijk gebrek heeft. Is het niet de accu die ontploft, dan is het wel de display, speaker of camera die het niet doet. Apple hoopte na het accu-drama vast op een probleemloze lancering voor de HomePod, maar de dure speaker blijkt een heel vervelende eigenschap te hebben.

Websites als The Wirecutter en Pocket Lint kwamen erachter dat de siliconen onderkant van de HomePod vieze vlekken achter kan laten op houten meubels. Als je ‘m lang genoeg laat staan, dan is de kans groot dat je naar verloop van tijd een witte ring ziet. Iets zegt ons dat je daar niet op zit te wachten.

Apple heeft de problemen al bevestigd, maar stelt dat de vlekken waarschijnlijk vanzelf weer verdwijnen. Als dat niet gebeurt, dan ben je fucked, om het heel plat te zeggen. De techgigant heeft nog geen duidelijkheid gegeven over eventuele maatregelen vanuit de fabriek, dus voorlopig doe je er goed aan de HomePod niet op een houten kastje te zetten.

Foto: Casey Newton via Twitter4 reacties

Nee, het valt allemaal wel mee want Samsung dit … Google zus …
Het is steeds duidelijker zichtbaar, Apple gaat achteruit en het is alleen de prijs en daarmee de winst die omhoog blijft gaan.
De kwaliteit en vooral de software is hard minder geworden. Iedereen die zegt dat het niet zo is houd zichzelf voor de gek.
Straks in de verkoop: een Apple HomePod onderzetter. Kosten; € 50,-
Storm in een glas water gate. Inmiddels is bekend dat meer speakers dit doen, waaronder Sonos.

https://www.macrumors.com/2018/02/15/sonos-homepod-white-rings-on-wood/
@donstil: ja en dat is ook niet goed.
Beetje een typische Dgh reactie, zo van ‘ ja maar anderen hebben dat ook …:
Beetje dat lagere school gedrag, wijzen naar anderen als iets niet klopt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).