‘Apple boekt grote omzet met Apple Watch’

Apple Watch
Was de wearable van het techbedrijf uit Cupertino dan toch niet zo’n flop?

De website Venture Beat is gaan spelen met de laatste kwartaalcijfers van Apple. Omdat de omzetcijfers van de Apple Watch niet zijn bekendgemaakt besloot de website aan de hand van alle gepubliceerde cijfers met een eigen berekening te komen.

Volgens hen was de wearable van Apple goed voor ruim 1,7 miljard dollar aan omzet. Verder weten ze te melden dat het techbedrijf voor 8,1 miljard dollar aan research heeft uitgestoken. Bijna dubbel zoveel als in 2014.

Nog steeds blijven de verkopen van de iPod en iPad steken. De twee producten verliezen aan populariteit en zorgen voor een zwarte vlek op de positieve kwartaalcijfers van Apple. Door de extreem goede verkoop van de iPhone en de niet tegenvallende Apple Watch, kan het techbedrijf toch tevreden terugkijken op een goed kwartaal.

Nog geen reacties

  1. Hoewel de twijfels groot zijn over de nauwkeurigheid van Apple’s cijfers, zeker hiero, zijn het dit soort artikelen die voor mij altijd weer duidelijk maken hoeveel i-dioten er rondlopen op deze planeet. 🙂

  2. Fijn toch, altijd die verwijten om iets wat je koopt of niet koopt. Wie is dan een idioot? Ik heb een iphone, ben er na onderhalf jaar nog heel tevreden van, en hij kost me 2x niks doordat ik bespaar op het abo.

    Verder vind ik de iwatch niets, nutteloos, en de huawei smartwatch veel mooier.

    Iedereen heeft zijn mond vol van extremisme, maar iemand verwijten omdat ‘ie een apple heeft, dat mag wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *