Apple brengt nieuwe iOS 12-beta uit met fix voor problemen

iOS 12 beta 8 fixt alle problemen
Apple heeft vandaag de achtste beta van iOS 12 vrijgegeven, nadat versie 7 eerder deze week voor de nodige problemen zorgde.

Apple geeft regelmatig nieuwe beta-updates vrij voor ontwikkelaars. iOS 12 leek relatief stabiel voor een testversie, maar bij Beta 7 ging het mis. Apps openden opeens retetraag en daarom besloot Apple de update offline te halen. Een paar dagen later lijkt alles weer in orde en dus kun je nu aan de slag met iOS 12 Beta 8.

Vooralsnog komen er vooral positieve berichten over de update naar buiten. Gebruikers die eerder last hadden van vastlopende apps melden nu dat alles weer naar behoren werkt. Laten we dus hopen dat Apple heeft gevonden waar het mis is gegaan, want over een paar weken moet iOS 12 klaar zijn voor het grote publiek.

Buiten de fix voor de problemen zijn er geen wijzigingen doorgevoerd. In de zevende beta waren groepsgesprekken in FaceTime verdwenen en dat blijft voorlopig ook zo. Nu is het uberhaupt de vraag wie er met 32 mensen tegelijk wil FaceTimen, maar dat terzijde. Group FaceTime moet dit najaar alsnog toegevoegd worden aan iOS middels een nieuwe software-update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *