Apple Card ook te gebruiken als steekwapen?! [video]

Auteur: , Geen reacties
Apple creditcard ook te gebruiken als steekwapen

Dat is geen aanrader..

De nieuwe Apple Card is een kwalitatieve kaart. De duurzaamheid van de creditcard zit hem onder meer in het gebruik van titanium. Daar schuilt ook een gevaar. Omdat de Apple Card geen slappe hap is van simpel materiaal, kan de kaart omgetoverd worden tot een waar wapen.

Op YouTube is een video verschenen van Mirkojax ASMR. In deze ASMR-video slijpt hij de Apple Card net zo lang tot het betaalmiddel kan worden vergeleken met een scherp mes. Nu is dit geen brekend nieuws, andere creditcards van maatschappijen zijn ook eenvoudig scherp te maken. Sterker nog, de beveiliging op vliegvelden is er zelfs scherp op (ha ha) om te voorkomen dat dit soort potentiële wapens aan boord van een vliegtuig komen.

Het levert in elk geval een vermakelijke video op. Als ASMR je ding is dan is dit helemaal top natuurlijk. Het resultaat zie je aan het einde van de video. De creditcard is zo scherp dat het zich snijdt in een blok hout. Deze kaart wil je niet aan een kassière geven om een betaling te doen..Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).