Apple compleet in de gezeik genomen in viral video

Auteur: , 4 Reacties
Apple compleet in de gezeik genomen in viral video

Het was het wachten waard.

De Apple-presentaties zijn vandaag de dag zeer voorspelbaar. Zo legendarisch als het Steve Jobs-tijdperk gaan we ze niet meer krijgen, helaas. Tim Cook heeft diverse trekjes overgenomen, zoals het altijd belachelijk maken van Android of andere concurrentie op het podium, maar mist soms het vuur dat zijn voorganger had.

Ook helpt het niet dat Apple doodnormale zaken als heel bijzonder presenteert. Wie is immers de ‘Liquid Retina’-benaming vergeten? Klinkt heel indrukwekkend, maar het betekent min of meer een groot LCD-scherm met dunne bezels. Anno 2018, in een wereld met high-end OLED-smartphones, klinkt LCD als een lachertje. Zeker op een toestel die meer dan 800 euro kost.

Het was dan ook niet de vraag of maar wanneer de YouTubers van Bad Lip Reading een recent optreden van Apple belachelijk zouden maken. Die dag was gister. Het heeft even geduurd, maar het was het wachten waard. De grappige video is inmiddels meer dan 250.000 keer bekeken en telt ruim 16.000 duimpjes omhoog. Check ‘m hieronder.4 reacties

“het betekent min of meer een groot LCD-scherm met dunne bezels”.

Whuh?


-edit: gelieve geen foto’s delen waar rechten op zitten-
@ffw88: https://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2018/09/iPhone-XR.jpg
@ffw88: Inderdaad, wat een onzin. M’n 330 Euro kostende Pocophone F1 heeft smallere bezels ( behalve aan de onderkant ) dan dat.
Gebrek aan creativiteit of goede idee├źn is al triest. Maar om dan ook nog heel veel moeite te doen om dat aan te tonen. Daar schaam ik me al Android gebruiker toch wel een beetje voor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).