Apple deelt foto’s van eerste drijvende Store

Apple deelt foto's van eerste drijvende Store

Voor het eerst komt er een Apple Store op het water. De Amerikaanse techgigant heeft nieuwe foto’s naar buiten gebracht.

Als je goed let op het design van een Apple Store dan valt je misschien iets op. In tegenstelling tot een gewone winkel, vinden ze het bij Apple ontzettend belangrijk dat de winkel minstens zo ‘bijzonder’ is als de producten die ze verkopen. Daardoor kan het soms al een beleving zijn om zo’n winkel binnen te lopen. En daar hoef je echt geen Apple fanboy voor te zijn.

Apple Store Singapore

In de categorie bijzondere winkels komt daar binnenkort een nieuwe Apple Store bij. Op 10 september opent Apple Marina Bay Sands haar deuren. Dit is de eerste Apple Store die gebouwd is op het water. De winkel zweeft in Marina Bay, een prestigieus gedeelte van de stad Singapore.

Apple deelt foto's van eerste drijvende Store - buiten

In de winkel heb je een 360 graden uitzicht van de stad, inclusief de spectaculaire skyline van Singapore. De winkel bestaat uit 114 panelen van glas, wat een ruim gevoel moet geven.

Workshops in de Apple Store

Het ontwerp kun je omschrijven als knus. Het gebouw is een soort ei met een hoog plafond. Er bevinden zich meerdere ruimtes in Apple Marina Bay Sands. Een ruimte met producten voor klanten en er is een speciale ruimte voor het geven van workshops en lezingen. 10 september is de opening. Toeristen zullen het pas kunnen ervaren als de corona pandemie achter de rug is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *