Apple draait de kraan helemaal open met iPhone 14

Apple draait de kraan helemaal open met iPhone 14

Apple draait de kraan helemaal open met iPhone 14

Daarmee heeft Apple er de grootste vertrouwen in dat de iPhone 14 een succes gaat worden.

Ieder jaar staat Apple voor een belangrijke beslissing. Hoeveel exemplaren gaan ze produceren van een nieuwe iPhone? Je moet inspelen op de markt, maar dat moet wel goed verlopen. De vraag kan tegenvallen en dan zit je met teveel telefoons. Maar de vraag kan ook de productie overstijgen. En dan moet je klanten nee verkopen in de winkels.

Hoewel de markt van de smartphones aan het afkoelen is, zet Apple de kraan helemaal open met de iPhone 14. Volgens analisten gaat het Amerikaanse techbedrijf tenminste 90 miljoen exemplaren van de nieuwste iPhone produceren.

Daarmee lijkt Apple vertrouwen te hebben dat er veel vraag gaat zijn naar de nieuwste iPhone. Op dit moment is er nog geen sprake van een recessie. Met een recessie geven mensen minder uit. Een nieuwe iPhone is een luxe aanschaf en zal met een recessie minder hoog op het prioriteitenlijstje staan van mensen.

Met de iPhone 14 geeft Apple dus nog even volgas. Het is misschien wel voorlopig de laatste keer dat het techbedrijf dit op de korte termijn kan doen. Een recessie zit er mogelijk aan te komen en dat kan zomaar met de release van de iPhone 15 in het najaar van 2023 zijn. (via Appleinsider)

Eén reactie

 1. Het is heel simpel, de Iphone users hebben geen keuze. Als ze wat nieuws willen dan is dit het en niks anders.
  Al jaren wachten ze op echt wat nieuws qua design en features en ook dit jaar krijgen ze weer veel van hetzelfde.
  Exact hetzelfde design met nu het zwart weg gehaald rond de sensoren in de notch, nog steeds die achterlijke lightning port, zelfde camera eiland dat zelfs iets dikker wordt en ga zo maar door.

  Sure, weer iets sneller, lange accuduur met de PM versie, goede camera, IOS 16 en ga zo maar door. Niks maar dan ook niks echt nieuws.
  Opeens gaan mensen nu wel een Pill-shaped en Puchhole mooi vinden, immers ze hebben nu geen keuze en na jaren het lelijk te vinden en liever een notch hadden zullen ze nu opeens anders denken.

  Om alles even in perspectief te plaatsen, gewoon een SAAI jaar voor smartphones, ook op Android gebied viel er niks spannends te zien en was er ook weinig innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *