‘Apple en Huawei profiteren het meest van Note 7-gate’

Gepost op 17-10-2016 om 16:23 door - 1 Reactie »

Apple
De twee smartphonefabrikanten verdienen geld aan het fiasco omtrent de Samsung Galaxy Note 7.

Apple zal meer exemplaren van de iPhone 7 Plus gaan verkopen en Huawei gaat het beter doen met de aankomende Mate 9. Dat voorspelt analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Van de Galaxy Note 7 zouden 12 tot 14 miljoen exemplaren dit jaar verscheept worden. Volgens Kuo zullen 5 tot 7 miljoen Galaxy Note 7-klanten overstappen op de iPhone 7 Plus.

Kuo geeft vier mogelijk redenen voor de overstap. Zo vertrouwen sommige gebruikers Samsung niet meer op het gebied van veiligheid. Ook zitten er vermoedelijk ex-iOS gebruikers tussen de huidige Note 7-eigenaren die weer terugkeren bij Apple. De derde reden die de analist geeft is het feit dat de 7 Plus een dubbele camera heeft. Als vierde komen telecomaanbieders met aantrekkelijke aanbiedingen voor Galaxy Note 7 eigenaren die willen overstappen op de 7 Plus.

Naast Apple zal ook Huawei profiteren van het Samsung-fiasco. De Mate 9 zal deze herfst worden onthuld. Als het gaat om Android-toestellen zal deze nieuwe smartphone hét alternatief zijn voor de huidige Note 7-bezitters, aldus de analist.

Op zoek naar Refurbished iPhones? Check ze HIER!

1 reactie
Ja maar hebben ze ook een stylus. Ik had graag een Note 7 gehad (en was bestelt) om op te schetsen met Sketchbook pro.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!