Apple faalt heel hard

airpods
Oei. Iemand kan z’n doosje met spullen inpakken bij Apple.

Apple gaat namelijk een heleboel omzet missen omdat de draadloze Airpods niet voor de feestdagen in de winkel liggen. Begin september bij de lancering van iPhone 7 zei Apple nog dat de draadloze oortjes eind oktober verscheept zouden worden. Nu blijkt dat de Airpods pas in 2017 te koop zijn. Niet echt des Apples om zo te falen!

De AirPods draaien op een nieuwe Apple W1-chip. Door deze chip wordt het mogelijk om constant verbonden te zijn met AirPods doordat sensoren waarnemen wanneer de oordopjes in je oor zitten. Alleen dan zal er muziek afgespeeld worden. Als je maar één oordopje uit je oor haalt, schakelt alleen dat dopje zichzelf uit en schakelt het andere dopje over naar mono, zodat je geen geluid mist.

De AirPods zouden een speelduur moeten hebben van 5 uur. De AirPods kunnen echter wel onderweg opgeladen worden via de case, dan kun je in totaal 24 uur luisteren. Thuis zijn de dopjes/case gewoon op te laden via de lichtnetadaptar van je iPhone.

De dopjes moeten worden opgeladen in een bijbehorend oplaaddoosje, en gaan in Nederland 179 euro kosten.

Dit zijn trouwens de duurste oordopjes ter wereld.

Heb je iPhone? Lees dan onze 7 tips om je iPhone veiliger te maken.

2 reacties

  1. Nergens in dit artikel is te lezen dat het om een gerucht gaat. Volgens AppleInsider is er namelijk helemaal geen sprake van een interne vertraging tot jan 2017, en liggen ze nog wel in 2016 in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *