Apple fixt eindelijk de WiFi-problemen in OS X Yosemite

Auteur: , 6 Reacties
Apple fixt eindelijk de WiFI-problemen in OS X Yosemite

Gebruik je een Mac, dan kamp je met een beetje pech al sinds de release van OS X Yosemite met hardnekkige WiFi-problemen. Gelukkig is er goed nieuws.

Apple heeft wel eens betere tijden gekend als het gaat om het uitbrengen van updates voor zijn besturingssystemen. iOS 8 werkte niet helemaal lekker en ook Yosemite maakte een valse start. Veel gebruikers moeten de WiFi-verbinding namelijk regelmatig uitschakelen, omdat ze anders geen verbinding kunnen maken met de draadloze netwerken.

Dat probleem had al opgelost moeten zijn, ware het niet dat een eerdere update de problemen niet kon verhelpen. Met OS X 10.10.2 moet dat wel het geval zijn, zo blijkt uit de verklaringen van ontwikkelaars die al met een testversie werken. Die update mag wat ons betreft daarom snel uitgebracht worden voor het grote publiek.

We begrijpen het goed als je sceptisch blijft, want dat zijn we zelf ook, dus laten we hopen dat Apple zijn updates nu weer op orde heeft.6 reacties

Op school ervaar ik t iedere dag. Moet soms mn Mac opnieuw opstarten om met het netwerk te kunnen verbinden.
Nergens last van gehad.
Apple is goed in het per jaar veranderen van het systeem, echter het wordt er niet stabieler op. Zoiets als WiFi bevoorbeeld nu. Het is steeds terug naar AF. Ik heb een nieuwe upgradings methode ; Zodra ze van systeem veranderen ga ik upgraden naar het voorlaatste- eindelijk weer eens- foutloze systeem.
Inderdaad waardeloos de laatste versies, heb sinds die tijd de kabel maar weer uit de kast gehaald. Op advies van Apple MacBookPro laten ‘repareren’ maar zonder resultaat, zie dan je geld maar eens terug te krijgen. ‘Breng hem maar weer langs’ ja, weer 2 weken zonder computer zeker, heb een bedrijf te runnen. Ben benieuwd of ze het nu wel gefixt hebben. Was altijd pro Apple maar overweeg om over te stappen naar Windows….. prutsers
Ik heb zo’n drie weken geleden voor de eerste keer in mijn leven een MacBook gekocht. Ben er zeer tevreden over, zou niet meer terug naar Windows willen. Overigens geen WiFi problemen gehad.
Heb al zolang last van Apple met de wifi problemen, dit is niet nieuw en hebben ze al lange tijd last van. Ik had het toevallig gister avond nog. Het is om gek van te worden. Ben zeer tevreden over hoe Apple werkt (had al een oude macbook toen iedereen in NL nog met windows rond liep en Apple raar aankeek). Maar nu er steeds meer gebruikers komen krijg je toch steeds meer last van slechte updates etc. Windows is ook niet perfect maar zorgt in ieder geval wel dat je connectie behoudt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).