Apple gaat gereviseerde 27-inch 5k iMacs verkopen

Auteur: , 2 Reacties
iMac

De computers zijn nog niet heel lang op de markt, maar kunnen nu al opgeknapt worden aangeschaft.

Apple heeft de Europese online store van een update voorzien. Het techbedrijf voegde de 27-inch 5k iMac toe aan de lijst met refurbished producten. Dit zijn tweedehands Apple-producten die zijn opgeknapt en voor een goedkopere prijs worden verkocht. Dit kan bij een derde bedrijf, maar dus ook officieel via Apple.

De gereviseerde producten die door Apple worden verkocht zijn anders in vergelijking met de lokale computerwinkel om de hoek. Zo krijgen de producten een speciaal Apple-certificaat en kun je rekenen op een jaar garantie.

In Nederland kun je een gereviseerde iPad, iPod en accessoires kopen. In andere landen in Europa kun je meer producten kopen. In Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië heeft Spanje de 27-inch 5k iMac toegevoegd aan de line-up.

De computer in tweedehandse vorm werd al eerder aangeboden in de Amerikaanse en Canadese online Apple store. Het is niet bekend of en wanneer wij in Nederland aan de beurt zijn. Opgeknapte Apple-producten zijn nog steeds niet goedkoop te noemen. Zo kost een refurbished 27-inch 5K iMac in Engeland omgerekend 1.677 euro. Een korting van nog geen 300 euro in vergelijking met een gloednieuw product. (via Macrumors)2 reacties

nu al…dat zegt ook genoeg over de kwaliteit!
Voor die 300 euro koop ik liever gloedje nieuw…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).