Apple gaat gratis kapotte iPhone 6 Plus camera’s repareren

iPhone 6 Plus iSight camera
Apple heeft aangekondigd met een reparatieprogramma te komen voor de camera van de iPhone 6 Plus. Het is mogelijk dat er hardwarematig wat mis is met de iSight lens.

Volgens het Amerikaanse bedrijf gaat het om een klein percentage gebruikers die te maken hebben met een kaduke 6 Plus camera. Toch gaat Apple een volledig reparatieprogramma opstarten voor zijn klanten. iPhone 6 Plus bezitters die na het maken van een foto een ‘geblurd‘ resultaat krijgen moeten even een bezoekje brengen aan de Apple-dokter. Het kan zijn dat je toestel inderdaad bij die vracht mislukte iPhones zat. Apple benadrukt dat het alleen gaat om het vlaggenschip van het merk, en niet de kleinere iPhone 6.

Schroom niet om een Apple Store bij jouw in de buurt te bezoeken mocht je 6 Plus foto’s schieten alsof je naar een aflevering van Wegmisbruikers! zit te kijken. Je kunt bij Apple terecht voor een gratis reparatie tot 3 jaar na aanschaf van een iPhone 6 Plus.

2 reacties

  1. Binnenkort langs Apple gaan dan…. Mijn camera doet helemaal niks op een zwart scherm na, de selfiecam doet het wel gewoon en mijn zaklamp doet ook niks meer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *