‘Apple gaat iPhones los van elkaar aankondigen’

Auteur: , 1 Reactie
'Apple gaat iPhones los van elkaar aankondigen'

Krijgen we niet één, maar twee Apple iPhone events in een jaar?

Apple organiseert meerdere events per jaar. Zo is er elke zomer de WWDC-conferentie voor ontwikkelaars en in september onthult het merk ieder jaar de nieuwe iPhones. Deze twee events zijn een vaste prik. Tussendoor organiseert het merk zo nu en dan nog andere events, bijvoorbeeld om nieuwe iPads of Macs aan te kondigen.

Iedereen weet: in september komen altijd de nieuwe iPhones. Tegenwoordig zijn het er drie. Een nieuw instapmodel, een main model en een topmodel. Volgens analist Samik Chatterjee van JP Morgan is Apple echter van plan met deze traditie te breken. De analist stelt dat Apple van plan is om jaarlijks twee iPhone-events te gaan organiseren in plaats van één zoals nu het geval is.

Volgens Chatterjee zou Apple in de zomer één of meerdere iPhones onthullen, gevolgd door het main event in het najaar. Het eerste event zou gefocust zijn op goedkope modellen en het tweede event op de duurdere toestellen.

Het gerucht klinkt wat vreemd, maar is niet ondenkbaar. De Apple events duren ongeveer twee uur en wanneer je veel informatie in een korte tijd wil vertellen moet je concessies maken. Zo krijgt niet elke nieuwe iPhone de aandacht die Apple er misschien wel aan wil schenken. Twee iPhone events zou in dat opzicht een oplossing kunnen zijn.1 reactie

Twee uur vol kletsen met de innovaties aan de iPhones van tegenwoordig valt nog niet mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).