Apple gaat Netflix achterna

Apple gaat Netflix achterna
Apple wil meer dan alleen een techbedrijf zijn.

Netflix boekt behoorlijk succes met eigen producties over de hele wereld. Blijkbaar heeft dit de aandacht getrokken van Apple, want de Amerikaanse techgigant ziet ook brood in het maken van televisieproducties. We zagen het al met de aankondiging van twee reality programma’s en nu is er meer bekend geworden over het eerste scripted tv-programma van Apple.

Het nieuws gaat over de serie Vital Signs met Dr. Dre. De serie moet naar verluidt in september live gaan en het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen. Elke aflevering zou de focus leggen op een specifieke emotie. The Next Web weet te melden dat de jonge JD McCrary de ster zal zijn in een aflevering waar het draait om onschuld.

In Amerika is de kleine man nu al een grote ster. Hij is negen jaar oud en danst, zingt en acteert. Sommigen zien zelfs de nieuwe Michael Jackson in deze jongeman. De tv-programma’s van Apple zullen exclusief te zien zijn via Apple Music. De programma’s zijn dus helaas niet gratis te kijken.

Eén reactie

  1. net zoals andere Apple services is dit voornamelijk interessant voor Apple gebruikers.
    en van die gebruikers zullen de meeste net als alle overige mensen op de wereld liever bij Netflix blijven dan WEER een abbo erbij.
    ok, ze hebben geld zat, maar moeten ze dat niet even in bestaande projecten stoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *