Apple-gebruikers haten massaal op iOS 9

Apple-gebruikers niet blij met iOS9
Apple’s laatste software update doet een hoop stof opwaaien. iOS 9 zorgt er namelijk voor dat veel Apple-gebruikers hun ongenoegen uiten via social media.

Twitter staat er in ieder geval vol mee: Apple-gebruikers die klagen over crashende applicaties na het installeren van iOS 9. Afgelopen woensdag kon de software voor het eerst geïnstalleerd worden door het grote publiek. Ook vorig jaar met iOS 8 ging het niet van een leien dakje. Deze update zorgde voor problemen met wifi en accu’s liepen sneller leeg dan ooit. Sinds de officiële lancering van iOS 9 is het besturingssysteem al door iets meer dan 20 procent van de Apple-users geïnstalleerd. Volgens Mixpanel wordt deze laatste softwareversie sneller geaccepteerd dan voorgaande updates.

iOS 9 zorgt ervoor dat iPhones en iPads eerder kunnen voorspellen waar de interesses en gebruiken van de eigenaar liggen. Ga je elke ochtend een eindje hardlopen? Na een tijdje begint je iPhone deze routine te herkennen en zorgt ‘ie ervoor dat er de volgende ochtend al een playlist met muziek voor je klaar staat. Daarnaast geeft het besturingssysteem je ook suggesties voor het opstarten van bepaalde apps als je deze vaak op een vast tijdstip bekijkt. Het zal in ieder geval niet lang meer duren voordat de volgende update klaarstaat en hopelijk zijn daarmee de meeste bugs gefixt.

7 reacties

  1. Voor de 100e keer, MENSEN wees toch niet zo eigenwijs en UPDATE pas na een maand of 2 !
    Dan zijn de gekste zaken er uit.
    Bovendien bied IOS9 te weinig om nu persee te moeten upgraden, maw je mist nu nauwelijks iets als je voorlopig lekker op 8.4 blijft draaien.

    Durf zelfs verder te gaan, klagende gebruikers zijn eigenlijk domme gebruikers.
    Dit fenomeen (bugs in new releases) zien we overal in terug, consoles, IOS, OSX, Windows10, Smart TV’s, en ga zo maar door.

  2. Stel dat iedereen 2 maanden zou wachten met de update want anders zouden we heel dom wezen volgens iemand hierboven ,dan is na 2 maanden iOS 9 nog steeds het zelfde want Apple weet dan nog steeds niet wat voor bugs er in zitten. Dus wees blij dat mensen direct dit uitproberen zodat u na 2 maanden iets kan updaten zonder bugs en ik upgrade ook altijd direct en weet het risico maar dom ben ik zeker niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *