‘Apple geeft Apple Pay en iOS 8.1 vrij op 20 oktober’

 ‘Apple geeft Apple Pay en iOS 8.1 vrij op 20 oktober’
Apple introduceert de nieuwe versie van zijn mobiele besturingssysteem over drie weken en laat Amerikanen dan ook voor het eerst betalen via Apple Pay.

Volgens Mashable kunnen iPhone 6-bezitters uit de Verenigde Staten er dus hun Halloween outfit mee betalen. Nederlanders moeten nog wat langer wachten op Apple Pay, al heeft de techgigant nog niet vrijgegeven hoe lang nog. Het mobiele betalingssysteem wordt onderdeel van Apple’s iOS 8.1 en volgens verschillende bronnen, waaronder Bank Innovation, kunnen we de update op 20 oktober installeren.

Apple Pay maakt gebruik van de NFC-technologie, waardoor het voor iPhone 6 en 6 Plus-gebruikers mogelijk wordt om te betalen met je mobiele apparaat. McDonald’s, Macy’s Walgreens en Subway zullen de eerste partners zijn die het betalingssysteem ondersteunen.

Afgelopen maandag schreven we al over het feit dat de beta-versie van iOS 8.1 een aantal codes bevat, die verwijzen naar het betalingsplatform.

3 reacties

 1. Helaas kunnen iPhone eigenaren niet met PayPal nfc-en, aangezien Apple de deal afstootte nadat ze te weten kwamen dat PayPal ook een deal met Samsung heeft gesloten.

  En van zo’n infantiele firma kopen jullie apparaten, nou, wees er maar trots op…

 2. Lekker weer op Apple afgeven.
  Apple heeft gesprekken met Paypal gevoerd voor Apple-Pay en wilde daarvoor zijn uitstekend werkende vingerafdrukscanner voor gebruiken.Samsung ziet weer dat de manier hoe Apple het implementeerd voor een doorbraak zal zorgen,en wil/kopieert hetzelfde.apple gaat hier natuurlijk niet mee akkoord.
  De reacties zijn natuurlijk weer afgunstig.gebruiken jullie lekker halfbakken Samsung,dan gebruik ik lekker het complete/naadloos werkende Apple.ieder z’n ding.
  En ja ik ben er trots op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *