Apple geeft gratis tientallen iPhones XR weg

Apple geeft gratis tientallen iPhones XR weg
Zat je maar toevallig in het publiek.

Amerikaanse tv-shows en dingen weggeven is geen ongebruikelijke combinatie. Het bekendste voorbeeld is de ‘You get the car’-actie van Oprah Winfrey jaren geleden. Vandaag de dag hebben we The Ellen Show in de VS en ook hier zijn ze met een soortgelijke actie bezig.

De TV-show organiseert momenteel de 12 Days of Giveaways. Aanwezigen in de zaal krijgen allemaal gratis spulletjes. Ellen DeGeneres, de host van de show, is een samenwerking aangegaan met Apple. De Amerikaanse techfabrikant en DeGeneres hebben samen tientallen iPhones weggegeven. Het gaat hier om het nieuwste model, de XR. Het is niet de eerste keer dat een Apple-product onder de aandacht komt in de talkshow. Eerder was er onder meer een bijzondere goochelaar met een iPad.

Actrice Julia Robberts was samen met de DeGeneres samen op de iPhone een game aan het spelen. Natuurlijk stelde Apple wel voorwaarden aan de weggeef-show. DeGeneres moest gedurende de aflevering de iPhone flink promoten met onzinnige marketingteksten. Vrijwel tenenkrommend, maar in de VS slikken ze dit soort televisie als zoete koek. Check het fragment hieronder.

[gv data=”KpwvwQmtElY”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *