Apple geeft je gratis Beats-koptelefoon bij deze producten

Apple
Van plan om te gaan shoppen bij Apple? Het loont om nog even te wachten.

In de Verenigde Staten is Apple namelijk met een actie van start gegaan. Via de studententak van de site krijgt men bij aanschaf van een iMac, Macbook of iPad Pro een gratis koptelefoon van Beats. De actie is nu nog alleen gelanceerd in de USA, maar het is een kwestie van tijd voordat Apple in ons land van start gaat met de campagne.

Men kan kiezen uit een Beats Solo3 Wireless, BeatsX of Powerbeats 3 koptelefoon. Kies je voor een iPad Pro dan moet je wel wat bijbetalen, maar alsnog krijg je een fikse korting. In Nederland kost de Beats Solo3 Wireless 299,95 euro, de BeatsX 149,95 euro en de Powerbeats 3 kost 199,95 euro.

Ieder jaar lanceert Apple rond deze tijd zo’n Back to School-actie. Studenten en scholieren maken zich klaar voor een nieuw schooljaar en hebben hier soms nieuwe spullen voor nodig. Apple maakt hier gebruik van door men te paaien met Beats by Dre-producten.

Eén reactie

  1. Ook voor mensen die geen nieuwe Macbook oid willen aanschaffen is dit altijd een interessante deal. Tegen die tijd staat marktplaats namelijk vol met gesealde Beats. Vorig jaar ik heb voor 125,- de Solo3 op de kop getikt. Dat is ie wel waard. Die 300,- echter niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *