‘Apple geeft nieuwe iPhones flink krachtigere accu’

Krachtiger accu voor nieuwe iPhones
Tim Cook kan in september op vakantie.

Het lijkt er namelijk op dat we tegen die tijd elk detail van de nieuwe iPhones al kennen. KGI kwam vandaag met een nieuwe onthulling, deze keer over de L-vormige accu’s. Apple zou werken aan een nieuw design, waardoor de accu’s van de nieuwe OLED-toestellen zo’n 10 procent krachtiger worden.

In de praktijk betekent dit dat de 5,8″ iPhone een accucapaciteit van zo’n 3.000mAh krijgt, toch net even wat meer dan de 2.716mAh van de iPhone X. Verder zou er een nieuwe accu-chip in ontwikkeling zijn die ervoor moet zorgen dat alle capaciteit ook nog eens nuttiger gebruikt wordt, zodat de accuduur verder verbeterd.

De nieuwe LCD-iPhone zou de verbeterde accu ook krijgen, maar uit kostenoverwegingen kiest Apple hier volgens KGI gewoon voor een rechthoekig design. Dat zal de gebruikers echter een zorg zijn: als ‘ie maar langer mee gaat, toch?

2 reacties

  1. Roepen ze al sinds 2007 …
    Er is nog nooit, NOG NOOIT een iphone geweest met een killer accu die met meer dan gemak de hele dag haalde onder zwaar gebruik !
    De laatste 2 Plus versies waren decent maar de rest was echt niet bijzonder en alles voor de 7 was doorgaans om te huilen qua stamina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *