Apple geeft toe dat iPhone 8-speaker kan kraken

Auteur: , 3 Reacties
iPhone 8

Het techbedrijf werkt aan een fix.

De nieuwe iPhone 8 is niet zonder fouten. Gelukkig voor Apple kunnen de meeste bugs middels een update worden opgelost. Sommige iPhone 8-bezitters kampen met een krakende speaker. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen tijdens een telefoongesprek. Het is geen consequente bug. Zo kan het ene telefoongesprek vlekkeloos verlopen, terwijl het andere telefoongesprek kan gaan kraken. Apple is op de hoogte van het probleem en werkt aan een oplossing.

Het techbedrijf zegt dat inderdaad een ‘kleine groep’ mensen problemen kunnen ervaren met de speaker van de iPhone 8. Hoeveel gebruikers nu precies dit issue ervaren maakt Apple zoals gebruikelijk niet bekend.

Het probleem moet verholpen zijn met een toekomstige update. In de video hieronder kun je zien en horen wat nu precies het issue is. Via platformen als Reddit en de Apple Support forums kwam het probleem aan het licht. Diverse gebruikers klaagden over krakende speakers. (via The Verge)3 reacties

Geluid is sowieso bij geen één smartphone om aan te horen op max volume. Kraakt aan alle kanten en normaal gesprek voeren is onmogelijk.
@ffw88: Flauwekul …. Mijn S7 Edge doet het prima op Max als ik een gesprek voer, niks geen gekraak of wat dan ook.
@ffw88: ‘Mijn’ 6s deed het prima op speaker. ‘Mijn’ 7 geeft krakerig geluid.

‘mijn’=bedrijfstelefoon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).