Apple haalt 200 man van Project Titan

Auteur: , Geen reacties
Apple

Op de achtergrond zijn nieuwe ontwikkelingen gaande.

Het wil nog niet echt vorderen met Project Titan, Apple’s zelfrijdende auto project. Althans, voor de buitenwereld. Het techbedrijf uit Cupertino laat zelf bar weinig los over de vorderingen.

Binnen Apple spreekt men nog wel eens in het geheim met journalisten, zo ook nu. Tegenover CNBC laten bronnen weten dat Apple 200 man van Project Titan heeft gehaald. Ze zijn niet ontslagen, maar verplaatst naar andere projecten binnen het Amerikaanse techbedrijf. Later bevestigde Apple inderdaad de wijzigingen binnen Titan. In een reactie laat Apple weten dat Titan gewoon doorgezet wordt, maar dat er ook andere zaken aandacht nodig hebben binnen het bedrijf.

De interne verhuizing zou niet als een verrassing zijn gekomen. Medewerkers waren al intern op de hoogte van nieuwe maatregelen omdat Project Titan ook nieuw leiderschap kreeg. Veel concreets is er nog niet te zeggen over het project en wat Apple precies aan het ontwikkelen is. Het enige wat helder is, is dat Apple werkt aan autonome systemen die gelinkt zijn aan de autoindustrie.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).