Apple had Dr. Dre op staande voet ontslagen

Auteur: , 3 Reacties
Tim Cook kijkt boos

Althans, als Dr. Dre al bij Apple zou werken. Tamelijk "not amused", in gewoon Nederlands "pislink", zijn Tim Cook en zijn mede bobo's in de directiekamers bij Apple. Aanleiding is de Youtube video waarin een beschonken Dr. Dre de op handen zijnde deal met Apple bevestigt.

In de video samen met Tyrese Gibson wordt door Dr. Dre zoals goed hiphoppers betaamd lekker schaamteloos opgeschept over de miljardendeal die het wereldnieuws eerder deze maand domineerde. Deze deal maakt van Dr. Dre in één klap de eerste hiphop miljardair in de geschiedenis.

Apple die zelf nooit informatie naar buiten brengt over lopende zaken of producten in ontwikkeling, kon de loslippigheid en het nogal expliciete taalgebruik van de aangeschoten hiphopkoning alles behalve waarderen. Het is voor Apple medewerkers een doodszonde en reden voor ontslag om zonder toestemming informatie naar buiten te brengen.

Volgens bronnen bronnen van de website Billboard is de video één van de redenen waarom de overname nog steeds niet officieel aangekondigd is. De deal waarbij Dr. Dre en Jimmy Iovine toetreden tot Apple’s gelederen zou complexer zijn dan ingeschat, maar het gezegde “van uitstel komt afstel”, daarvan is nog geen sprake.

De gewraakte video3 reacties

Mo money, mo problems…
Jimmy Lovine zal al helemaal not amused zijn.
@sacha: Eind goed, al goed. Toch nog afgemaakt op 3 mld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).