Apple heeft oplossing tegen het verliezen van spullen?

iPhone?
Zou dit nieuwe product er wel komen?

Je bent vast wel eens je spullen kwijt. In het geval van je smartphone is het eenvoudig om deze terug te vinden. Even bellen naar het toestel met een andere smartphone en het ding is zo gevonden. In het geval van Apple kun je tevens gebruik maken van de Zoek Mijn iPhone-app.

Naast Zoek Mijn iPhone heeft Apple ook de Zoek Mijn Vrienden-app. Er hebben de laatste tijd weinig ontwikkelingen plaatsgevonden in het geval van deze twee apps, maar volgens 9to5Mac gaan er dingen veranderen. Zo zou Apple werken aan een vervanging van de twee genoemde apps onder de codenaam GreenTorch. Daarnaast zou het techbedrijf uit Cupertino een nieuw product aan het ontwikkelen zijn.

Dit product moet je helpen andere producten terug te vinden. Een klein apparaatje dat in verbinding staat met je iPhone kun je bijvoorbeeld in een tas plaatsen, zodat je altijd weet waar je tas is. Wellicht gekoppeld aan een grote nieuwe app waar Vind Mijn iPhone en Vind Mijn Vrienden ook onder gaan vallen, wil Apple één dienst hebben voor al je spullen en vrienden.

Echt nieuw is het natuurlijk niet. Er zijn tal van bedrijven, met Tile als één van de bekendste, die kleine slimme trackers aanbieden om je spullen in de gaten te houden. Het is afwachten wat Apple precies van plan is. Volgens 9to5Mac zou het nieuwe product op z’n vroegst in september aangekondigd kunnen worden.

2 reacties

  1. ‘Echt nieuw is het natuurlijk niet. Er zijn tal van bedrijven, met Tile als één van de bekendste, die kleine slimme trackers aanbieden om je spullen in de gaten te houden.’

    Dan heeft Apple toch niet dé oplossing tegen het verliezen van spullen, als er blijkbaar al bijna 3 jaar een oplossing is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *