Apple heeft serieus probleem met accu iPhone 6s

6
In de ratrace tussen Samsung en Apple laten beiden grote steken vallen…

Over de ontploffende accu’s van Samsung hebben we inmiddels meer dan genoeg geschreven, concurrent Apple heeft echter ook nu een accu-gate. Zoals bekend lopen de accu’s van sommige iPhone 6s-toestellen wel erg snel leeg.

Tot op heden reageerde Apple terughoudend op de klachten van boze iPhone-bezitters. Tot vandaag. Apple heeft wederom een statement op hun website geplaatst. Zoals we vorige week al schreven: de accu’s zijn tijdens het productieproces iets te lang blootgesteld aan lucht. Nu heeft Apple besloten het onderzoek verder uit te breiden. Het probleem blijkt toch weer groter te zijn dan Apple dacht. He waar kennen we dat gedrag van.

Gebruikers met een iPhone 6s die last hebben van accuproblemen kunnen bij een Apple Store gratis hun accu laten vervangen.

Sommige eigenaren klage ook over iPhones die spontaan uitschakelen. Waarom dat gebeurt, is Apple ook nog niet duidelijk. Daarom krijgt de nieuwste update van iOS 10 extra diagnostische software mee, zodat Apple kan uitzoeken waarom de iPhones spontaan uitschakelen.

Apple benadrukt dat het geen veiligheidsissue is. Rood is de kleur van kerst. En laat sommige Apple-producten nu juist tijdelijk in rood zijn te verkrijgen.

Nog geen reacties

  1. “He waar kennen we dat gedrag van”

    Hou toch eens op met dit soort Scheisse. Je weet van toeten noch blazen. Apple (of Samsung) dacht dat ze de problematische productie-batches inzichtelijk hadden, blijken het er meer te zijn. Soid.

    Misschien hebben ze bij de Telegraaf of Story nog een baantje als riooljournalist vrij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *