Apple ID kan zomaar resetten

Auteur: , Geen reacties
Apple

Een vreemde gang van zaken.

Wie Mac of iOS gebruikt heeft vast en zeker een Apple ID. Er is een kans dat je een vreemde melding hebt gehad. Geen zorgen, je bent niet de enige. Er is momenteel een vreemde bug gaande. Gebruikers met een Apple ID worden zomaar uitgelogd en de boel krijgt een reset. Wie weer wil inloggen wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen. Ook moet tweetrapsauthenticatie opnieuw ingesteld worden.

De klachten komen over de hele wereld en op diverse platformen zoals techsites en social media. Geen enkel apparaat is uitgesloten van de bug. Apple TV, Mac, iOS, de Watch. Het kan op elk apparaat dat interactie heeft met een Apple ID voorkomen.

Vanuit Apple is er nog geen officiĆ«le reactie gekomen wat de reden kan zijn. Vaak wordt er gesproken over een ‘klein aantal getroffenen’, maar is nooit precies te achterhalen hoeveel mensen nu daadwerkelijk last hebben gehad van zo’n bug. Voor nu zit er niets ander op dan het opnieuw instellen van de Apple ID en hopen dat het niet meer voorkomt.. (via Macrumors)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).