Apple introduceert nieuwe Macbook Pro’s

Auteur: , Geen reacties
MacBook

Op het gebied van hardware is het één en ander nieuw.

Yes, eindelijk heeft Apple de huidige Macbook Pro’s vernieuwd. De computers van Apple zijn weer helemaal bij de tijd met de komst van de Coffee Lake processors van Intel. De vernieuwingen hebben betrekking op de 13-inch en 15-inch Macbook Pro met Touch Bar.

De laptops zijn nu te verkrijgen met de achtste generatie Intel core i5 en i7 processors, als quad- en als hex-core. Daarnaast hebben de Macbooks een nieuw toetsenbord gekregen die problemen met het oude toetsenbord tot de verleden tijd moeten maken. Tevens is de Macbook Pro met Touch Bar voortaan met 32 GB aan werkgeheugen te krijgen.

Het uiterlijk van de Macbooks is ongewijzigd gebleven. De nieuwe laptops zijn onder meer te herkennen aan de True Tone-schermen, die het scherm aanpast aan de kleuren van de omgeving. Ook is voor het eerst de T2-chip beschikbaar op de Macbook, wat bijvoorbeeld ‘Hey Siri’ mogelijk maakt. De spraakassistent van Apple kwam al eerder naar de computers van het merk.

Duur zijn de Macbooks nog steeds. De goedkoopste nieuwe MacBook Pro kost 1.999 euro. Dit is de 13-inch variant met een 2,3‑GHz quad‑core Intel Core i5-processor van de 8e generatie, 8 GB RAM geheugen en 256 GB SSD opslag. Een 15-inch MacBook Pro is er vanaf 2.799 euro.



Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).