Apple kiest historische locatie voor keynote 9 september


Het lijkt erop dat we 9 september veel kunnen verwachten van Apple. De gekozen locatie doet dat in ieder geval vermoeden.

Normaal gesproken host Apple zijn events in het Yerba Buena-theater in San Francisco, dat plek heeft voor 757 genodigden. Het event op 9 september wordt echter gehouden in het Flint Center for the Performing Arts in Cupertino. Een theater met 2.405 zitplaatsen, wat is Apple allemaal van plan? Daar komt nog bij dat Steve Jobs ons hier 30 jaar geleden kennis liet maken met de eerste Macintosh. Op foto’s is te zien dat het theater inmiddels hermetisch is afgesloten.

Of Apple tijdens dit evenement met een livestream komt, is nog niet bekend. In de meeste gevallen werd er pas een stream online gezet na het evenement. Maar misschien heeft het bedrijf uit Cupertino dit keer wel iets groots in petto, waardoor we wel live kunnen meekijken? We wachten het af.

Eén reactie

  1. Ik hoop dat ze weer wat groots brengen. Dat is sinds de eerste iPhone en iPad toch niet echt meer geweest… Denk dat het anders wel eens een beetje achteruit kan gaan met Apple 🙁 en ja ik weet dat Apple niet het eerste was met een smartphone/tablet maar ze waren wél de eerste die een fatsoenlijk bruikbaar product daarvan maakten. ;D Dan ben ik de altijd felle reacties over Apple even voor haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *