Apple-kloon nu ook als AirDots Pro

Auteur: , 6 Reacties
 Apple-kloon nu ook als AirDots Pro

Zou het ook van dezelfde kwaliteit zijn?

Het zag er wat vreemd uit met de onthulling, die Apple Airpods. Twee oortjes zonder draad, maar inmiddels zijn de AirPods hartstikke normaal en zal niemand je vreemd aankijken. Zouden ze het verschil zien als je deze oortjes ging gebruiken?

Het zijn de nieuwe AirDots Pro (jawel!) van Xiaomi. Het is een perfecte kloon op de AirPods van Apple. Zo komt het design grotendeels overeen en zelfs het hoesje lijkt op die an de AirPods. De AirDots Pro werkt middels Bluetooth en beschikt naast luidspreakers tevens over een kleine microfoon. Eerder kwam het merk al met de reguliere AirDots.

De AirDots Pro kunnen tegen water en gaan ongeveer vier luisteruren mee. Het opladen van het product duurt ongeveer een uurtje. Om de oortjes zit een siliconen bescherming, voor betere geluidskwaliteit en isolatie. Het meest verrassende is de prijs. Waar de Apple AirPods 160 euro kosten, pik je Xiaomi’s kloon op voor 399 Yuan. Dat komt omgerekend neer op 50 euro. Dat is flink goedkoper in vergelijking met de AirPods van Apple, al is een compleet eerlijke vergelijking niet mogelijk. We hebben immers de Chinese prijs direct omgezet naar de euro. Toch kun je wel stellen dat de AirDots Pro zeker de helft goedkoper gaat zijn. Een goede deal?



6 reacties

Vergeet de FreeBuds van Huawei niet. Check gelijk ook even de rest van Flossy Carter z’n reviews 👌

https://youtu.be/8WGmRmQ5v_Q
Hopen dat de kwaliteit een beetje ok is. Er zijn zat chinese clones te vinden van de airpods op amazon maar het geluid is meestal belabberd, blikkerig en ronduit slecht.
@b00g1e: Dat zijn dan dus goed gelukte clones :)
@towi1989: hehe wie weet, heb idd zelf geen vergelijkingsmateriaal en ging er maar vanuit dat de airpods goed geluid gaven, dom dom dom..
@b00g1e: Bij mij klinken ze “best ok” voor de prijs en vormfactor…. Als ik ze letterlijk met pijn in m’n oren duw.
Heb ik dan bizar kleine oren? (als de meeste Oordopjes prima zitten) Of heeft Apple het fout met hun “1 product voor zogenaamd iedereen” concept?
Xiaomi kennende, zit het met de geluidskwaliteit wel goed. Enkele jaren terug kwamen ze met spotgoedkope in-ear oortjes, die kwalitatief prima mee konden met de ‘gevestigde’ merken die vier, vijf keer zo duur waren. En als bezitter en frequent gebruiker daarvan, kan ik dit zeker bevestigen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).