‘Apple komt dit jaar wéér met een LCD iPhone’

'Apple komt dit jaar wéér met een LCD iPhone'
Voor de hoofdprijs natuurlijk.

Techjournalisten waren van mening dat het ‘Liquid Ratina’ display van Apple op de iPhone XR niet storend is. Volgens sommigen zou het zelfs niet onder doen voor een OLED-scherm. Met die personen ben ik het dan ook niet eens. Voor een prijs van meer dan 800 euro mag je wat mij betreft 1080p kwaliteit verwachten en het liefst met de mooie kleuren van een OLED-scherm.

Dat Apple dit kunstje in 2019 nog eens een keer gaat flikken lijkt duidelijk te worden uit een bericht van The Wall Street Journal vandaag. De Amerikaanse krant schrijft dat Apple later dit jaar een opvolger gaat presenteren van de iPhone XR, met wederom een LCD-scherm. Een wellicht wat opmerkelijke keuze, zeker nu Tim Cook en zijn team zo onder vuur liggen wegens tegenvallende iPhone-verkopen.

De WSJ stelt dat Apple dit jaar wederom met drie iPhones gaat komen. Een ‘instapper’ met een LCD-scherm, een duurder OLED-model en een high-end topper á iPhone XS Max. De nieuwe iPhones krijgen volgens de bron een extra camerelens. Dat betekent een dubbele camera voor de iPhone XR opvolger en drie camera’s voor de duurste iPhone XS Max opvolger.

Apple moét innoveren, omdat men kritisch is geworden in 2018. Als het techbedrijf met een simpel Plus-sausje gaat komen voor de huidige iPhone-modellen in september 2019, dan zie ik de verkopen somber in voor 2020. We wachten af.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *